2007. december 22., szombat

48 óra


Az egy hétvégére Budapestre látogató túristáknak ad tanácsokat az angol olive magazin januári száma. Egy oldalon foglalja össze, hol és mit érdemes enni, inni fővárosunkban.

Egy kis ízelítő:

Ebédeljenek a Klauzál téren a Kádárban (babfőzelék), vagy a Fülemülében (libacomb), vagy a Centrálban (hagyományos magyar étkek).
Vacsorára szóba jöhet a Klassz (kacsamell), a Cafe Kör (libamáj) vagy a Maligán (bor és szürkemarha).
Igyanak Drehert a Kuplungban, koktélt a Negro Caféban, bort a Bortársaságnál vagy a Veritasban vásároljanak.
Feltétlenül látogassanak el a Nagycsarnokba vagy a Fény utcai piacra.
Fentieken túl járjanak fürdőkbe, vagy vásároljanak régiséget a Falk Miksa utcában.
Így élvezheti az életet ma egy angol Budapesten.

2 megjegyzés:

Cserke írta...

Zsuzsa, nagyon szép, meghitt ünnepeket kívánok Nektek!!

kutykurutty írta...

Kedves Mademoiselle!


Azt írtad, hogy TEJMENTES a kenyered, akkor miért van a receptben 100 ml tej????
Nekem konkrétan semmiféle tej-és származékait nem szabad ennem